19 de gener de 2020 19/1/20

Giner: “Compromís ha utilitzat el Port com a cortina de fum per a ocultar el greu problema que té amb la contaminació de les aigües”

Giner: “Compromís ha utilitzat el Port com a cortina de fum per a ocultar el greu problema que té amb la contaminació de les aigües” - (foto 1)
  • El portaveu de Cs censura la irresponsabilitat de Ribó en temes que afecten el creixement econòmic i la creació d'ocupació

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha declarat, després de reunir-se amb el president de l'Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, que “Compromís ha utilitzat el Port com a cortina de fum per a ocultar el greu problema que té amb la contaminació de les aigües de les nostres platges”.

Giner ha exigit a l'alcalde de València “prudència” quan parlem de prosperitat per a València. “El Port és la principal empresa de la ciutat i crea de forma directa i indirecta prop de 37.000 llocs de treball”, ha recordat. Sobre aquest assumpte, el portaveu taronja ha censurat el comportament irresponsable de l'alcalde en un tema clau per al creixement econòmic i la creació d'ocupació.

Respecte a la reunió mantinguda aquest matí, a la qual també ha assistit el regidor Narcís Estellés, Giner ha posat l'accent en el futur de l'accés nord. “Li he volgut traslladar al president de l'Autoritat Portuària, la idea que, per lògica, aqueix projecte ha d'anar lligat al Corredor Mediterrani”.

En relació a la crisi de l'aigua, Giner ha informat que ha entregat al president del Port de València un informe amb les analítiques de l'aigua de la ciutat de València, encarregades pel grup municipal de Ciutadans. “És un tema que ens preocupa. Han donat positiu en l'aigües que estan en la desembocadura del nou llit del riu Túria pel que la contaminació no ve del port”, ha dit Giner, que ha demanat al president del Port de València les analítiques de l'aigua de dins del recinte portuari.

ocultar
Giner: “Compromís ha utilitzat el Port com a cortina de fum per a ocultar el greu problema que té amb la contaminació de les aigües”
Pujar