25 de setembre de 2020 25/9/20

Giner es compromet a protegir els comerços tradicionals d'artesania valenciana

Giner es compromet a protegir els comerços tradicionals d'artesania valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Giner es compromet a protegir els comerços tradicionals d'artesania valenciana - (foto 2)

  El candidat de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, s'ha compromés a “protegir els comerços tradicionals d'artesania valenciana. Creiem a mantindre la singularitat de València enfront de la proliferació de les franquícies”. Giner ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació en un comerç de vímets en liquidació del centre històric de València.

   “L'Ajuntament de València ha de treballar per promocionar als seus comerços del centre històric i també a aquells que embenen productes d'artesania valenciana. És important que existisca un segell de qualitat perquè la nostra artesania, com el vímet, el tèxtil i la seda, no desaparega”, ha explicat el candidat de Cs.

  Fernando Giner ha proposat “un programa de relleu generacional perquè cap negoci tanque per falta de successió i baixada l'IBI a tots els comerços de la ciutat”. “Hi ha molts negocis que han de tancar perquè no hi ha ningú en la família que vulga continuar-los, però si que hi ha molts emprenedors que volen invertir i quedar-se un negoci que funcione”, ha explicat el candidat de Cs a l'alcaldia de València.

  “Ribó diu que no ha pujat els impostos però no és veritat, la nostra primera mesura serà baixar els impostos i la segona promocionar i agilitar la concessió de llicències”, ha dit Giner

  Per a concloure, el candidat de Cs ha puntualitzat que aquestes mesures es duran a terme des de l'àrea d'Emprenedoria, Ocupació i Treball Autònom que estarà a càrrec de Rafael Pardo.

  Pujar