1 de desembre de 2020 1/12/20

Giner censura que Ribó no ha avançat en 2016 res en la reconstrucció de Fira València

  • El portaveu de C's: "Seguim sense saber la forma jurídica de Fira València a pesar del compromís de Ribó de resoldre-la a principis de 2017

El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, ha censurat l'alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó, per "desistiment de funcions" en la reconstrucció del recinte firal després de comprovar que en l'últim patronat celebrat de Fira València no va aportar cap avanç. Giner ha dit: "En el patronat de maig de 2016 es va dir que a principis de 2017 es procediria a la dissolució del patronat. Per a això hauríem de saber ja quina forma jurídica adoptarà la institució i Ribó no ha impulsat cap avanç en tot l'any. Com a president del patronat ha de dirigir el projecte i, en compte d'això, ha relegat la seua posició i, per tant, els interessos dels valencians, a un segon pla".

Fernando Giner ha manifestat: "Seguim sense saber el model públic o privat que tindrà Fira València perquè no és una prioritat per a Ribó. Des de Ciutadans defenem la posada en valor de les insfraestructuras que tenim i entenem que Fira València ha d'actuar com a impulsor de l'activitat econòmica".

Per a concloure, el portaveu de C's ha destacat: "El president del patronat ha de ser el líder de l'organització. En compte de sotmetre's al que des de la Generalitat es faça en Fira València, ha d'afrontar el problema júridico que té Fira València i donar-li solució".

Pujar