elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner alerta que en els primers sis mesos de l'any només s'han executat el 12% de les inversions

Giner alerta que en els primers sis mesos de l'any només s'han executat el 12% de les inversions
  • El portaveu de Cs censura que Ribó “ha condemnat a València a una total paràlisi d'inversions en ser incapaç d'executar el seu propi pressupost”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha alertat que en els primers sis mesos de l'any, a data 30 de juny, només s'han executat el 12% de les inversions previstes per a la ciutat de València.

Sobre aquest assumpte, el portaveu taronja ha explicat que “el crèdit definitiu en inversions reals és de 198,7 milions d'euros, dels quals només s'han executat 24 milions, és a dir, encara estan pendents d'executar 174.7 milions en inversions per a la nostra ciutat”.

“Ribó únicament ha executat el 15% en inversions de noves infraestructures i béns, el 5% en inversions en béns patrimonials i el 23% en la renovació del clavegueram i col·lectors a més d'obres de proveïments d'aigües”, ha lamentat el portaveu taronja.

Com a exemples, el portaveu de Cs ha citat el pont dels Serrans i el de la Trinitat “que segueixen sense executar la seua restauració”. “Tampoc s'inverteix en la construcció de jardins, amb un 0.10%, ni en la seua remodelació, un 6.41%”, ha apuntat Giner.

Per a concloure, Giner ha lamentat que l'alcalde, Joan Ribó, “ha condemnat a València a una total paràlisi d'inversions en ser incapaç d'executar el seu propi pressupost”.

Pujar