22 de gener de 2020 22/1/20

Giner adverteix que s'està infradotant el pressupost de clavegueram

Giner adverteix que s'està infradotant el pressupost de clavegueram - (foto 1)
  • El portaveu de Cs assegura: “Ribó ha sigut irresponsable amb el problema de l'aigua. Ha esperat que passen les eleccions i ara imposarà un ‘tasazo’”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que s'està infradotant el pressupost de clavegueram. “La programació anual de la contracta de sanejament adverteix que la dotació de la programació ordinària és un 26,7% inferior a la previsió del servei”, ha indicat Giner.

El portaveu taronja ha assenyalat que la falta d'inversió en clavegueram posa en risc la seguretat i la salut dels valencians. “Els tècnics destaquen que és necessari incrementar el pressupost per a instal·lacions”, ha indicat Giner.

“Ribó ha sigut irresponsable amb el problema de l'aigua. Ha esperat que passen les eleccions i ara imposarà un ‘tasazo’. Estem convençuts que el problema de Ribó amb l'aigua el pagarem els ciutadans amb més imposats”, ha dit Giner, que ha recordat que, en el ple del 31 de juliol, li va preguntar a Ramón Vilar si anava a pujar els impostos, al que va contestar que ell mai va dir que els anava a baixar.

“Implícitament, ja ens han reconegut la pujada d'impostos”, ha dit Giner, que ha destacat que “cada vegada que tenen un problema, la solució que tenen és pujar els impostos”.

ocultar
Giner adverteix que s'està infradotant el pressupost de clavegueram
Pujar