21 de setembre de 2020 21/9/20

Giner acusa Ribó d'abdicar de les seues funcions a l'incomplir els seus compromisos durant 2016

  • El portaveu de C's lamenta que Ribó ha desatés enguany els barracons, els horaris comercials, el turisme i l'ocupació juvenil

El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l'alcalde de València, Joan Ribó, d'abdicar de les funcions que té el seu càrrec després de fer balanç de l'alcaldia durant 2016. "Ribó ha fet desistiment de les seues responsabilitats durant 2016. Quan li hem preguntat pels barracons, pels horaris comercials, pel turisme o per l'ocupació juvenil no ha contestat. No és cert que haja delegat en les regidories ja que no hi ha gestió en Ribó. El que ha fet ha sigut abdicar i desentendre's dels problemes d'esta ciutat. El senyor Ribó abdica de la seua funció com a alcalde, que és facilitar la vida als ciutadans de València".

Fernando Giner ha destacat que el compromís de Ribó de tindre un ajuntament transparent ha sigut incomplit. "Allò que ens va prometre que les parets serien de vidre és una autèntica ficció", ha asseverat Giner.

El portaveu de C's ha destacat la "absoluta descoordinació entre les regidories" que existix en l'Ajuntament de València. "El pressupost municipal no és més que un repartiment de poder per a cada una de les regidories i dels membres del tripartit", ha lamentat Giner.

Pujar