2 de juny de 2020 2/6/20

Galiana anima a sol·licitar "des de ja mateix" les ajudes municipals als autònoms i xicotet comerç a València

Galiana anima a sol·licitar "des de ja mateix" les ajudes municipals als autònoms i xicotet comerç a València - (foto 1)
  • Primeres ajudes municipals de la regidoria de Comerç que pal·liaran els efectes econòmics del COVID-19

Els autònoms de la ciutat ja poden sol·licitar les ajudes que la regidoria de Comerç ha convocat per a la consolidació dels comerços de proximitat en la ciutat de València. Es tracta d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de València per tal d'afrontar els seus gastos corrents derivats d’aspectes com la titularitat, exercici, desenvolupament i millora del negoci o activitat comercial. El termini per sol·licitar-les acaba el 31 de març.

“Es tracta d’unes ajudes molt importants, que pal·liaran els efectes econòmics que pot generar el COVID-19 en els autònoms i el xicotet comerç de la ciutat, que són molt fàcils de justificar i, per això, anime a sol·licitar des de ja mateix esta línia de subvencions de la regidoria de Comerç a tots aquells autònoms que tinguen un comerç de proximitat en la ciutat i que s’estiguen veient afectats pels efectes del Coronavirus”, ha dit el regidor Galiana.

La convocatòria d’estes ajudes municipals està dotada amb 420.743,70 euros i podran destinar-se a partides molt diverses, com al pagament del lloguer del local comercial, a la implementació de sistemes de qualitat comercial o a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l'exercici de la seua activitat.

A més, el regidor Galiana ja ha indicat que “l’Ajuntament està estudiant augmentar de manera significativa la dotació d’estes ajudes ateses les circumstàncies especials generades pel COVID-19 i per la importància que estes ajudes tindran en pal·liar els seues efectes econòmics en el sistema econòmic local. Estem al costat del comerç de de proximitat de València i per això fem una crida a que totes les persones interessades sol·liciten esta línia de subvencions de l’Ajuntament de València”.

Estes ajudes serviran per cobrir gastos comuns com les quotes de segurs de responsabilitat civil, de subministrament d’electricitat, d’aigua, de telèfon o d’Internet específicament referits a l’establiment comercial, dels quals se subvencionarà el 100% del total.

Sol·licitud a través de la seu electrònica

Galiana ha fet molta incidència en el fet de sol·licitar l’ajuda, de manera ràpida i còmoda, directament des de casa, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València, en el següent enllaç: https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.CM.50

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar