27 de setembre de 2020 27/9/20

Flors per a la nostra patrona

Flors per a la nostra patrona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Flors per a la nostra patrona - (foto 2)
  Flors per a la nostra patrona - (foto 3)
  Flors per a la nostra patrona - (foto 4)
  Flors per a la nostra patrona - (foto 5)
  Flors per a la nostra patrona - (foto 6)

  Fins a les 2 de la matinada es va poder veure desfilar en la nit d'ahir als milers de fallers que van voler participar un any més en l'ofrena floral més emotiva. La Verge dels Desemparats, com cada any, esperava davant la porta de la Basílica al fet que les flors dels fallers dibuixaren el seu mantell.

  Són moltes les històries que s'amaguen darrere dels més de 45000 fallers que van desfilar pels recorreguts del carrer de la Pau i Sant Vicent amb moltes emocions que es mostraven en arribar davant la imatge de la Geperudeta.

  10 hores de desfilada incessant que s'han vist culminades amb l'ofrena de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, al costat de les 12 components de la seua Cort d'Honor. Este tradicional tancament a la primera jornada d'ofrena ha estat carregat amb una gran emotivitat. Pas a pas Sara va anar rebent la calor dels valencians que s'amuntegaven al llarg de tot el recorregut per a fer-li arribar les seues mostres d'afecte.

  Després d'esta primera jornada ja només resta la del dia de hui perquè els components de les comissions arredonisquen una de les grans cites del calendari faller. Seran les seues flors les que donaran forma a eixe esperat mantell que representa l'afecte i la devoció dels valencians en general i del món faller en particular.

  Pujar