26 de setembre de 2020 26/9/20

La Fira d´Ocupació reunix 50 empreses per a millorar les possibilitats de la ciutadania a l´hora de trobar un treball

La Fira d´Ocupació reunix 50 empreses per a millorar les possibilitats de la ciutadania a l´hora de trobar un treball - (foto 1)
  • Sandra Gómez: «Volem col·laborar amb totes les iniciatives que ajuden a millorar les possibilitats que els valencians i les valencianes troben un treball»

MÉS FOTOS
La Fira d´Ocupació reunix 50 empreses per a millorar les possibilitats de la ciutadania a l´hora de trobar un treball - (foto 2)
La Fira d´Ocupació reunix 50 empreses per a millorar les possibilitats de la ciutadania a l´hora de trobar un treball - (foto 3)

La Fira d'Ocupació, una iniciativa en què participen l'Ajuntament de València i la Cambra de Comerç, ha reunit més de 50 empreses de la ciutat i s'hi han inscrit més de 400 persones. La regidora d'Ocupació en funcions, Sandra Gómez, ha posat l'accent en «la col·laboració amb totes les iniciatives que ajuden a millorar les possibilitats perquè els valencians i les valencianes troben un treball».

L'actuació s'engloba «en un marc de col·laboració entre la Cambra de Comerç i l'Agència d'Ocupació València Activa», ha continuat Gómez. «Sempre col·laborarem amb les propostes dirigides a la inserció laboral, a la formació o a l'orientació en qualsevol iniciativa d'emprenedoria que les valencianes i els valencians vulguen desenvolupar a la nostra ciutat».

En definitiva, ha conclòs Sandra Gómez, es tracta d’«una fira que ajudarà a acostar l'oferta de treball que hi ha a València a totes les persones que estan buscant la seua oportunitat laboral».

Pujar