elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival dels Arts esgota els abonaments en dues setmanes

El Festival dels Arts esgota els abonaments en dues setmanes
  • El primer dels festivals a anunciar la seua volta celebrarà l'edició al novembre

L'esperat Festival dels Arts se celebrarà la seua sisena edició finalment el 5 i 6 de setembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquesta anhelada cita ve carregada d'emocions, retrobaments, amics, art i, sobretot, de molta música.

Els afeccionats tenen tantes ganes de gaudir d'aquest festival que en menys d'una setmana s'han esgotat totes les entrades, tant l'abonament general com abonaments VIP han penjat el cartell de “Sold out”. Els abonaments que van quedar alliberats per a aquesta pròxima edició es van posar a la venda el passat 28 de juny.

És el moment de tornar, de cantar a ple pulmó la teua cançó favorita amb Vetusta Morla, Fangoria, La M.O.D.A, Visca Suècia, Rigoberta Bandini, ELYELLA, Varry Brava, Santero i Els Xics, Amatria i Suu que són els primers confirmats per a aquesta nova data del festival.

Retrobar-te amb aqueixos amics de festival, tornar a tenir la sensació de sentir-se més viu que mai i tornar a veure brillar València. Ha arribat el moment de tornar. Festival dels Arts.

El Festival dels Arts va nàixer de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració o la gastronomia. Un festival amb ànima, que cerca fer costat a la ciutat de València impulsant els seus espais i als seus artistes. Un nou projecte amb esperit sostenible per a majors i xicotets on tindran cabuda totes les expressions artístiques i moviments culturals. La Ciutat de les Arts i les Ciències és el lloc triat per a realitzar tota aquesta classe d'espectacles. El festival es compon de multitud d'escenaris, moltes hores de música, una varietat gastronòmica en els nostres Foodies Merkat, dissenyadors i marques emergents en Els Arts Market, il·lustradors en directe i focs artificials.

Pujar