27 de setembre de 2020 27/9/20
REACCIONES

Fernando Giner: “Els diners públics no està per a adoctrinar”

Fernando Giner: “Els diners públics no està per a adoctrinar” - (foto 1)

    Després de conéixer-se la sentència que condemna a l'Ajuntament de València per l'enquesta fallera realitzada l'any 2017, les reaccions no han tardat a arribar. Des de Ciutadans, el seu portaveu, Fernando Giner, ha celebrat la part dispositiva de l'Audiència Nacional i condemnat l'enquesta.

    “Els diners públics no està per a adoctrinar”, ha declarat el portaveu de Cs després de conéixer que la Sala contenciosa administrativa de l'Audiència Nacional ha confirmat la resolució de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

    En aquesta mateixa línia, Giner ha apuntat que “l'afany adoctrinador de Ribó ha sigut constant des de 2015 i és lamentable que es faça una enquesta i s'utilitzen dades de persones sense el seu consentiment”, al mateix temps que ha recordat que “quan el grup municipal Cs va ser coneixedor d'aquest assumpte va exigir a l'alcalde que deixara de tractar d'imposar la seua ideologia als fallers i evitara dir als valencians com viure les seues festes”.

    Per a concloure, el portaveu taronja ha recordat que l'assumpte de l'enquesta fallera va ser tractat “amb una absoluta falta de transparència per part de l'equip de govern”. “Vam estar mesos sol·licitant a Ribó veure l'expedient i la notificació que l'Agència Espanyola de Protecció de Dades va enviar al Consistori”.

    Pujar