elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLAS 2024

Falles 2024 València | Seguix en directe la mascletà del dilluns 4 de març

DIRECTE | Mascletà Falles València 2024
DIRECTE | Mascletà Falles València 2024
  • La Pirotècnia Camp del Túria dispara la quarta mascletà de les Falles de València 2024

València comença hui la seua segona setmana de Falles després de la ressaca de la Crida i macrodespertà d'ahir. L'encarregada d'omplir hui de pólvora la Plaça de l'Ajuntament serà la Pirotècnia Camp del Túria.

La Pirotècnia de Casinos, va ser constituïda en 1987 i actualment la gerència pertany a la tercera generació d'una de les famílies més arrelades i conegudes dins de la cultura de la pirotècnia de València. L'empresa està especialitzada en la fabricació de producte nacional, des de la tradicional traca valenciana fins a la fabricació de productes exclusivament d'ús professional en tots els seus formats.

La mascletà de hui serà l'esdeveniment protagonista del primer dilluns de Falles, que serà com cada dia, a les 14.00 hores i estarà abrigallada per milers de persones que esperen puntuals este espectacle pirotècnic en un ambient faller de música i diversió.

Esta famosa pirotècnia omplirà d'art i soroll la ciutat de València després que la Fallera Major, María Estela Arlandis i la Fallera Major Infantil, Marina García, entonen la tradicional frase “Senyor pirotènic, pot començar la mascletá”.

Seguix en directe la mascletá

No et perdes ací la mascletà en directe de hui i cadascuna de les mascletaes d'estes Falles 2024, com si estigueres en la mateixa Plaça de l'Ajuntament.

Consulta ACÍ la programació completa per a saber qui dispara cada dia la mascletà de la plaça de l'Ajuntament en les Falles 2024 de València.

MÉS FOTOS
Falles 2024 València | Seguix en directe la mascletà del dilluns 4 de març - (foto 2)
Falles 2024 València | Seguix en directe la mascletà del dilluns 4 de març - (foto 3)
Pujar