30 de setembre de 2020 30/9/20

Estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi actuen demà al Saló de Cristall

    L'habitual Concert dels Dijous que porta cada setmana música, art i cultura al Saló de Cristall de l'Ajuntament en una convocatòria oberta al públic s'avança de dia esta setmana. Una selecció d'alumnes del Conservatori Municipal José Iturbi oferiran demà un concert de peces clàssiques sota la direcció dels professors Mª José Llorens Esteve i Miguel Morella Asins.

    El motiu del canvi de data és la celebració del sorteig de l'eliminatòria per als partits de la Copa Davis, la competició internacional de tenis que se celebra en València el pròxim cap de setmana. L'acte formal de sorteig ha sigut convocat per a les 13:00 hores de dijous que ve, 5 d'abril, en el Saló de Cristall i, prèviament, al mateix lloc, se celebrarà el Meet & Greet (trobada dels equips).

    Per això, els estudiants del José Iturbi oferiran el seu repertori demà dimecres, dia 4, en l'horari habitual a partir de les 12:00 hores. El concert constarà de diverses peces de Mozart, Bach i Ibert, en grups de corda i vent. Els assistents podran disfrutar d'un fragment de Les noces de Fígaro per a duo d'oboés; Quartet per a oboé i corda; o el Divertimento núm. 5 A.229, totes elles de W.A Mozart; també podran disfrutar amb la Sonata en La Menor per a flauta solista de J.S. Bach; i així mateix de les Tres peces Breus, obra de J. Ibert. Interpretaran la selecció alumnes de les especialitats d'oboé, flauta travessera, violí, viola i violoncello, clarinet, corn anglés, trompa i fagot del Conservatori Municipal.

    Com tots els dijous, el públic assistent tindrà accés lliure. La duració aproximada del concert s'estima en una hora.

    Pujar