elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La V edició del Circuit Bucles obri les seues portes en Las Naves

La V edició del Circuit Bucles obri les seues portes en Las Naves

  La V edició de Circuit Bucles 2017 de Dansa en Espais Urbans i No Convencionals continua amb noves fórmules d'intervenció de dansa a la ciutat de València, destinades a amateurs, professionals i el públic en general. La inauguració d'este festival tindrà lloc al Centre d'Innovació a partir de les 18 hores del dissabte i l'esdeveniment consistirà en una festa, dirigida pels mestres de cerimònia Merry Leen i Liz Dust, que inclourà la representació de diversos muntatges de dansa com «Conseqüències», i la apertura de punts gastronòmics ubicats als patis de Las Naves.

  Este festival urbà de caràcter anual busca integrar la dansa en la societat a través de l'exhibició de peces de xicotet format i durada que es desenvolupen en espais no convencionals. Proposa espais alternatius de programació en els quals la dansa en general i les creacions coreogràfiques d'artistes emergents en particular, es tornen protagonistes i permeten a l'espectador acostar-se i gaudir d'elles des d'una visió diferent.

  L'objectiu de Circuit Bucles es dirigeix a promocionar i impulsar tant a professionals com als nous coreògrafs i coreògrafes, creadors i creadores i intèrprets, a més de servir com a laboratori d'experimentació obert a l'intercanvi i el diàleg de diferents disciplines artístiques entorn a la dansa.

  En la festa de presentació a Las Naves el pròxim dissabte, Merry Leen i Liz Dust conduiran a partir de les 18:00 h l'esdeveniment. Actuaran el Conservatori Professional de Dansa València i la Jove Companyia Gerard Collins «Jaque». El públic podrà assistir també a la Formació Intensiva d'Eva Bertomeu Danza, al Valencia Dancing Forward amb l'extracte de l'espectacle «VDF2017», a l'obra «Conseqüències» de la companyia Moveo, dirigida per Stéphane Lévy, i a una sessió de ball de Lindy Hop amb Satchmo, amb el grup de Jazz Manuche. A més, la presentació també comptarà amb propostes gastronòmiques -foodtrucks-, que s'ubicaran als patis del Centre d'Innovació.

  MODALITATS DE PARTICIPACIÓ

  El festival Circuit Bucles, que se celebrarà a València des del pròxim dissabte 21 fins a diumenge 29 d'octubre- està compost per set modalitats de participació. «Bucle», on pot participar qualsevol creació de dansa amb una durada d'entre 20 i 30 minuts; «Bucle al carrer», per a creacions de 20 a 30 minuts destinades a ser representades en espais urbans; «Minibucles», la secció dedicada per a la dansa de xicotet format de joves artistes emergents valencians; «Tacón Bucles»: creacions de dansa espanyola o flamenc; «Nanobucle», la modalitat per a creacions de xicotet format, de 20 a 30 minuts, dirigides a un públic infantil i familiar; «Extrabucle», per a les creacions de qualsevol estil de dansa de major format, amb una durada superior a 35 minuts; i «Satélite Bucles», secció per a les activitats paral·leles centrada en tallers i en formació amb propostes de tot tipus.

  Pujar