elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una dona denuncia que va ser escopida, maltractada i amenaçada per la seua parella i la germana d'aquest a València

Una dona denuncia que va ser escopida, maltractada i amenaçada per la seua parella i la germana d'aquest a València
  • Quan la policia va acudir a la veu d'alarma, va detenir al presumpte agressor i al cunyat sobre el qual pesava una ordre de trencament de condemna i control per maltractaments cap a la seua parella

Una dona va donar la veu d'alarma la passada matinada quan suposadament estava sent víctima de maltractaments a València. Els fets van ocórrer sobre les 3.20 hores quan la Policia Local va rebre una trucada alertant del que estava succeint.

Després de personar-se en el lloc, els agents van trobar a una dona molt nerviosa que cridava que la seua parella l'havia tractada d'asfixiar i que la germana d'aquest la va agredir i va tirar de l'habitatge. A més, va informar que la germana del presumpte agressor va continuar agredint-la ja al carrer i que li havia esquinçat la samarreta i amenaçat.

Segons indicava la dona, l'agressor l'hauria escopida, pegat i agarrat fortament del pèl.

Fonts policials han informat que la dona presenta rojors en un pòmul, esgarrapades en braços i cames.

Pel que sembla va ser testimoni de l'ocorregut el marit de la germana del presumpte agressor, sobre el qual hi ha una ordre de trencament de condemna i control específic en vigor per maltractaments físics cap a la seua parella.

Mentrestant, l'altra part va explicar a la Policia Nacional, que també va acudir al lloc, que la presumpta agredida ja no és parella del supòsit agressor i que la persegueix constantment. Aquesta versió coincideix amb la de la germana de l'agressor i el seu marit.

Finalment, els agents van detenir al presumpte agressor i al marit de la germana sobre el qual hi ha càrrecs.

Pujar