26 de setembre de 2020 26/9/20

La Diputació dóna suport al retorn de la Milla de València als carrers de la capital

La Diputació dóna suport al retorn de la Milla de València als carrers de la capital - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Diputació dóna suport al retorn de la Milla de València als carrers de la capital - (foto 2)

  El Complex Esportiu i Cultural de la Petxina acull hui, divendres 2 de setembre, la presentació de la Milla de València – Trofeu Antonio Campos, que se celebrarà el pròxim 17 de setembre en la capital del Túria.

  Seguint amb el compromís de suport a l'esport, la Diputació de València coŀlabora en l'organització d'una carrera històrica per a la ciutat de València, en la qual participaran atletes de totes les edats.

  La diputada d'Esports, Isabel García, destaca «la valentia i l'esperit de cadascun dels integrants del València Coratge i Força, des dels xiquets més xicotets fins a la parella octogenària que encara participa en les marxes a peu». Aquesta associació d'antics atletes de la secció d'atletisme del València CF són els responsables de «rescatar la Milla de València com a una de les carreres més emblemàtiques de la nostra ciutat» —en paraules del seu president, Felip Pinazo.

  La Millade València dedica el seu trofeu a l'atleta valencià Antonio Campos, l'únic atleta amb diploma olímpic de la província de València i sis vegades campió d'Espanya absolut.

  Es correrà per la vesprada, al costat del Jardí de Polifil en el barri de Beniferri, i durant tres hores oferirà més d'una dotzena de carreres per a tots els nivells i una marxa a peu solidària. Els beneficis es donaran a Aspanion, associació de pares de xiquets amb càncer.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar