26 de setembre de 2020 26/9/20

Detingut a València per coaccionar a empleades de llar per a mantindre relacions sexuals

Detingut a València per coaccionar a empleades de llar per a mantindre relacions sexuals - (foto 1)

    Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes d'abusos sexuals i coaccions. El detingut presumptament contactava a través d'Internet amb cuidadores i empleades de llar, a les quals posteriorment coaccionava amb la finalitat de mantindre relacions sexuals amb elles.

    Les investigacions es van iniciar a partir de les denúncies de dues dones, que manifestaven haver contactat amb l'ara detingut a través d'una pàgina d'anuncis d'Internet on aquest oferia ocupació com a assistenta domiciliària i cures personals pel seu estat de salut.

    Una vegada que les denunciants s'incorporaven al seu nou lloc de treball, el sospitós, a fi d'aconseguir mantindre relacions sexuals amb ella, les coaccionava amenaçant-les amb denunciar-les en cas que es trobaren en situació irregular a Espanya o bé assegurant que anava a difondre imatges d'elles que, afirmava, havia gravat prèviament.

    Els agents han registrat el domicili del presumpte autor, intervenint, entre altres efectes, diversos discos durs, telèfons mòbils i memòries USB, així com una pistola d'aire comprimit

    Pujar