20 de gener de 2021 20/1/21

Detingut per robar una moto i conduir borratxo i sense permís per València

Detingut per robar una moto i conduir borratxo i sense permís per València - (foto 1)
  • La Policia Local el va interceptar per Guillem de Castro

Un home ha sigut detingut aquest dimarts a la nit després de conduir amb una motocicleta que presumptament havia robat i sense permís de conduir. Es tracta d'un home de 32 anys, que ha sigut detingut com a presumpte autor del robatori d'un ciclomotor i un delicte contra la seguretat viària en donar positiu en la prova d'alcoholèmia que se li va practicar.

Els fets es van iniciar quan una patrulla de UCOS va advertir a l'altura del número 80 del carrer Guillem de Castro com va caure d'un ciclomotor una persona que circulava a escassa velocitat per la calçada i es reincorporava per a continuar la marxa. Quan la patrulla es va acostar, advirtió que el conductor presentava símptomes d'embriaguesa, que el ciclomotor no tenia les claus del contacte posades i apuntaven els cables elèctrics del ciclomotor pontejats.

La patrulla va esbrinar la titularitat del ciclomotor i, després de personar-se una unitat d'Atestats, se li va practicar la prova d'alcoholèmia que va donar resultat positiu. El detingut no va aportar tampoc el permís de conduir. “Seguim en estat d'alarma i la teua responsabilitat salva vides”, recorden des del cos policial.

No és l'única actuació destacada que la Policia Local de València ha fet en les últimes hores. Gràcies a un control realitzat aquest dimarts al matí, han detingut a un home sobre el qual pesava una ordre de cerca d'un jutjat de Navarra per un delicte contra la seguretat viària, han explicat des del cos.

Pujar