16 de novembre de 2019 16/11/19

Detingut un home després de grapejar a una dona que s'anunciava com a cuidadora d'ancians

Detingut un home després de grapejar a una dona que s'anunciava com a cuidadora d'ancians - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut el dimarts a un home, de 29 anys, d'origen pakistanés, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, per haver-la grapejat en el seu domicili.

  Les investigacions es van iniciar la setmana passada, en tindre coneixement els agents d'un abús sexual cap a una dona ocorregut en un domicili de València en haver acudit per una oferta de treball, ja que s'anunciava en una pàgina web com a cuidadora d'ancians.

  Els fets van ocórrer la setmana passada, quan un home va contactar amb una amiga telefònicament per a contractar els seus serveis per a cuidar de la seua àvia, per al que van concertar una cita. Després de trobar-se en l'estació de metro de Patraix, la porte a la suposada casa de la seua àvia perquè la coneguera i una vegada en el lloc, l'home es va llevar la camisa i va començar a sobarla per tot el cos, aconseguint la dona escapolir-se i eixir de l'habitatge. Fruit de la investigació, els policies van identificar a l'home i el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

  El detingut, amb un antecedent policial per un fet similar, ha passat a disposició judicial.

  ocultar
  Detingut un home després de grapejar a una dona que s'anunciava com a cuidadora d'ancians
  Pujar