25 de novembre de 2020 25/11/20

Detingut un home per apunyalar a la seua exparella a València

foto d'arxiu
foto d'arxiu
  • La víctima va sorprendre la seua exparella intentant punxar la roda del vehicle de la seua mare

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 37 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després de lesionar a la seua exparella, quan la víctima el va sorprendre intentant, pel que sembla, esberlar les rodes de la seua furgoneta.

Els fets van ocórrer, quan els policies que realitzaven labors de prevenció, van ser comissionats per la Sala del 091, perquè es dirigiren al carrer Calixt III de València, on, pel que sembla, acabava de produir-se un apunyalament d'un home a un altre.

Una vegada en el lloc, els agents van localitzar a un home sagnant pel seu braç esquerre, per la qual cosa van comissionar un indicatiu sanitari, que el va traslladar immediatament a l'hospital.

Els agents van esbrinar que moments abans un home havia sorprés un altre acatxat al costat de la furgoneta de la seua mare, tractant pel que sembla de punxar la roda, i en recriminar-li l'acció, aquest es va alçar adonant-se de què es tractava de la seua exparella, moment en el qual se li va abalançar sobre ell intentant apunyalar-li, aconseguint aconseguir-li al braç, abandonant el lloc a la carrera.

Posteriorment, es va rebre una trucada a la Sala del 091 del personal de seguretat de l'hospital manifestant que el presumpte autor dels fets es trobava en el lloc, per la qual cosa els agents es van traslladar fins allí localitzant a l'home, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Pujar