2 de desembre de 2020 2/12/20

Detinguda una dona després d'intentar calar foc al cotxe d'un conegut a València

Detinguda una dona després d'intentar calar foc al cotxe d'un conegut a València - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 38 anys, d'origen paraguaià, com a presumpta autora d'un delicte d'incendi, després de fer un foc a l'interior d'un garatge causant danys en un vehicle.

  L'ara arrestada hauria produït el foc quan, pel que sembla, uns coneguts no li van permetre pernoctar en l'edifici. Els fets es van produir la nit del dimarts quan els agents realitzaven labors de prevenció de seguretat ciutadana i van ser alertats per la Sala del 091 perquè acudiren a un edifici de Guillen de Castro on pel que sembla hi havia una dona retinguda contra la seua voluntat en un garatge, sense aportar número.

  Els policies es van dirigir immediatament i van localitzar el lloc, on van observar a tres homes i una dona, esbrinant que aquests instants abans estaven en el baix d'un edifici deshabitat en el qual pernocten dos dels homes. Els agents van observar que hi havia foc en una de les estades del baix donant avís immediat als bombers que van sufocar el foc, descobrint que un cotxe havia patit danys.

  Els agents van esbrinar que a l'edifici havien acudit un dels homes amb la dona i que pel que sembla els allí presents no permetien que ella pernoctara en l'edifici, per la qual cosa s'havia produït una discussió en la qual la dona els va amenaçar amb cremar el cotxe d'un d'ells que estava en una altra estada. Aquesta va marxar a una altra estada que feia de cuina i després d'agafar un encenedor hauria calat foc al vehicle d'un d'ells.

  Els agents després de les comprovacions oportunes la van detindre com a presumpta autora d'un delicte d'incendi. En l'escorcoll superficial que se li va realitzar se li va intervindre un encenedor. La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

   

  Pujar