1 d’octubre de 2020 1/10/20

C's denúncia que "la ineficàcia del tripartit manté la incertesa en el Parc Lineal"

C's denúncia que "la ineficàcia del tripartit manté la incertesa en el Parc Lineal" - (foto 1)

  El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha presentat una pregunta en la comissió de Desenrotllament Urbà, Vivenda i Mobilitat instant el regidor Grezzi que aclarisca els verdaders motius de la paralització de les obres en el Parc Lineal de Benimámet. Narciso Estellés ha explicat: "La ineficàcia del tripartit provoca que els veïns tinguen incertesa sobre el futur del Parc Lineal. Des del començament del procés els contratemps han sigut continus. Ja a l'octubre preguntem per la ralentització de les obres, i ara definitivament es paralitzen. Açò açò és una mostra més de la incompetència per a gestionar de Grezzi i del tripartit".

  L'edil de Ciutadans ha recordat que, tal com va anunciar Grezzi, la incompatibilitat de l'element verd amb el sarcòfag subterrani per afecció a l'estructura comportava la necessitat de modificació de projecte. Així, les obres van començar coneixent estes importants deficiències del projecte inicials i pendents de les modificacions pertinents, ha explicat l'edil de C's Respecte d'això, Narciso Estellés ha comentat: "Este és l'habitual 'modus operandi' del tripartit, que torna a posar-se en evidència amb este projecte. Amb cada tema i problema d'importància continuen eludint responsabilitats i derivant-les de manera recurrent a l'herència rebuda un any i mig després".

  El regidor de C's ha afegit: "Abans de posar en marxa un projecte d'estes característiques, amb el coneixement que hi ha defectes de forma que han de ser esmenats prèviament, el tripartit inicia obres amb la idea, suposem, de que ja s'anirà solucionant tot miraculosament. Esta forma de procedir no és seriosa, ni està a l'altura del que els valencians mereixen".

  Sobre l'actitud del regidor Grezzi en este tema i l'encreuament de declaracions entre el tripartit i el Partit Popular, Narciso Estellés ha comentat: "Per desgràcia no és la primera vegada que els que van començar el problema culpen als que vénen després i viceversa. Açò és vella política, i la realitat el que ens diu és que este és un nou capítol de la sèrie que va començar prèviament a esta legislatura, quan després d'un llarg procés de reivindicació veïnal, l'anterior equip de govern del Partit Popular va deixar fora un projecte que va tardar anys a aprovar i licitar".

  Per a finalitzar, Narciso Estellés ha volgut mostrar-se esperançat. "A pesar del nou retard en l'execució del Parc Lineal, esperem que este siga l'últim obstacle abans de que els veïns de Benimámet puguen disfrutar del seu parc. Des de C's treballem perquè el projecte siga una realitat i continuarem denunciant qualsevol negligència o abús per part de Grezzi i els seus".

  Pujar