3 de desembre de 2020 3/12/20

'Oh! La cultura' presenta l'espectacle de circ de l'APCCV a València i el concert de Billy Mandanga, Vera Green, Mestís i DJ la Hiena a Alacant

'Oh! La cultura' presenta l'espectacle de circ de l'APCCV a València i el concert de Billy Mandanga, Vera Green, Mestís i DJ la Hiena a Alacant - (foto 1)
  • Aquest dijous 23 de juliol, el Teatre Principal de València acull l'espectacle de circ creat per l'Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana i l'IVC

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ho té tot preparat per a la segona jornada de la programació de cultura en viu 'Oh! La cultura', que arriba aquest dijous 23 de juliol a València i Alacant amb un espectacle de circ i molta música. Dins del pla per a reactivar la cultura en viu, l'Institut Valencià de Cultura ha confeccionat una programació amb 12 actuacions en directe de música, dansa, circ i cinema valencià que es desenvolupa a Castelló, València i Alacant fins al 26 de juliol.

A València, s'estrena l'espectacle de circ 'Oh! El circ!', produït conjuntament per l'Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana i l'IVC. L'espectacle tindrà lloc al Teatre Principal de València aquest dijous 23 de juliol (20 hores).

Es tracta d'una proposta de gran format, plena de força i vitalitat dirigida per a tots els públics i que té 13 artistes, música en directe, acrobàcies aèries, un llit elàstic, malabars i molt d'humor. Les entrades es poden comprar per 10 euros en el següent enllaç: consultar ací.

Aquest espectacle ple d'emocions i bellesa es podrà veure també a Castelló, el divendres 24 de juliol al Teatre Principal (20 hores), i a Alacant, el dissabte 25 de juliol a Casa Mediterráneo (20.30 hores).

D'altra banda, a la Casa Mediterráneo de la ciutat d'Alacant es pot gaudir d'un concert en directe molt especial aquest dijous 23 de juliol (20 hores), ja que hi actuen tres grups de música amb segell alacantí.

Primer obrirà el teló la música de fusió de Billy Mandanga, comandat per Ivan Serrano i caracteritzat pels ritmes llatins, influències africanes i amb una gran potència i importància rítmica; seguit pel 'pop-rock' alternatiu de Vera Green, i Mestís, un projecte de Claudio H, argentí de naixement i alacantí d'adopció, amb ritmes i llenguatges afrollatins, brasilers, 'reggae', 'funk' i 'swing' amb el 'jazz' com a filosofia de base. A més, la nit musical estarà ambientada pel DJ la Hiena.

Les entrades per al concert es poden comprar en el següent enllaç: consultar ací

El director general de l'IVC, Abel Guarinos, ha destacat que "aquesta programació diversa i enriquidora està pensada per a reviure les sensacions que aporta la cultura en viu a través de la música, la dansa, el circ i la música en directe. Amb totes les mesures de seguretat i prevenció, acostem a Castelló, Alacant i València un total de 12 propostes amb segell valencià perquè els valencians i valencianes puguen gaudir de nou de l'emoció de la cultura en viu".

Tota la programació: consultar ací.

Pujar