elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El creuer MSC Seaview realitza la seua primera escala en el port de València

El creuer MSC Seaview realitza la seua primera escala en el port de València
  • El vaixell ha sigut l'escenari de l'intercanvi de mètopes per part d'Emiliano Gómez, president de MSC Cruceros a Espanya; i el tradicional “socarrat” per part de Manuel García

MÉS FOTOS
El creuer MSC Seaview realitza la seua primera escala en el port de València - (foto 2)
El creuer MSC Seaview realitza la seua primera escala en el port de València - (foto 3)
El creuer MSC Seaview realitza la seua primera escala en el port de València - (foto 4)

Valenciaport ha acollit hui la primera escala del MSC Seaview, el vaixell de MSC Cruceros pertanyent a la classe Seaside. El creuer, que compta amb capacitat per a més de 4.000 passatgers, ha arribat al port de València en la seua maniobra de reposicionament cap a Llatinoamèrica després d'haver passat la temporada realitzant itineraris pel Mediterrani Occidental.

Per a commemorar esta primera escala, s'ha celebrat l'acte d'intercanvi de mètopa per part de MSC Cruceros i del tradicional “socarrat” per part de l'Autoritat Portuària de València (APV). L'acte ha comptat amb la presència d'Emiliano Gómez, president de MSC Cruceros a Espanya; i Manuel García, director d'Intel·ligència de Negoci de l’APV, entre altres autoritats.

Aquesta escala reforça el compromís de MSC Cruceros tant amb el port de València com amb la ciutat, que al llarg de l'any donarà la benvinguda a altres vaixells de la companyia. Així ho ha expressat Emiliano Gómez que ha destacat que “València és un port privilegiat d'embarque i desembarque per al mercat espanyol, amb excel·lents comunicacions; el que li converteix en una porta cap al Mediterrani i un de les destinacions principals dels vaixells de MSC Cruceros”. Així mateix, ha afegit que aquesta naviliera és “la més fidel amb el port de València, una fidelitat que segur mantindrem en els pròxims anys”.

Per part seua, el director d'Intel·ligència de Negoci de l’APV, Manuel García, ha agraït el compromís de la naviliera amb la ciutat, amb 14 anys d'estada ininterrompuda en el port de València, i ha recordat la importància estratègica del port per al sector creuerístic. “Valenciaport és un port de creuers mitjà i el nostre moderat creixement al llarg de l'última dècada demostra la nostra vocació de port i destinació de creuers sostenible. Fem un gran esforç per a la desestacionalització de les nostres escales. Així mateix, treballem en la permanent cerca de noves ofertes d'excursions que abasten no sols la cuideu de València sinó tota la província, per a així fomentar el flux dels nostres visitants i fer que la seua estada siga còmoda i agradable”.

Des de 2005, any en què la companyia va començar a operar en el port de la capital valenciana, MSC Cruceros ha reforçat notablement la seua presència a la ciutat, sent l'única naviliera que ofereix, durant tota la temporada d'estiu, creuers de 7 nits amb embarque i desembarque en el port de València.

Este compromís s'ha vist reforçat fa escasses setmanes, quan la companyia va anunciar que durant la temporada d'estiu de 2020 facilitarà la connectivitat dels ciutadans valencians per als seus itineraris a la regió del Nord d'Europa. Per a això incorporarà vols directes des de València fins a Hamburg per a moltes de les eixides estivals del vaixell MSC Splendida en creuers de 7 nits. MSC Cruceros permetrà així, tant als seus habitants com a aquells de les províncies limítrofes, tindre una major accessibilitat a destinacions de gran atractiu durant els mesos estivals. Podran descobrir tresors com les cascades, els fiords i les propostes culturals de multitud de ciutats de Noruega, l'encant de Sant Petersburg i Tallín o l'encant fotogràfic d'Estocolm, entre moltes altres destinacions.

L'escala inaugural de hui ha suposat una oportunitat única perquè tant els valencians com nombrosos turistes puguen contemplar MSC Seaview en tota la seua esplendor. Este innovador vaixell, de 323 metres d'eslora, incorpora les últimes novetats tecnològiques i està dissenyat per a oferir una experiència única a bord, donant resposta a les necessitats i demandes dels passatgers de hui dia i els de pròxims anys.

Trànsit de creuers

El port de València té programades al voltant de 200 escales en 2019 i preveu superar els 425.000 passatgers. Actualment, Valenciaport treballa amb al voltant de 30 navilieres diferents entre les quals destaquen companyies com MSC Cruceros, Costa Cruceros, Royal Caribbean, Aida Cruises, Grup TUI, Azamara Cruises o Viking Cruises, entre altres.

Pujar