26 de novembre de 2020 26/11/20

Copoví sol·licita a Grezzi totes les anàlisis de les aigües de les platges des de setembre de 2018

  • El regidor de Cs assegura: “Les platges són utilitzades pels ciutadans tot l'any i tenen dret a saber l'estat en el qual està l'aigua”

El regidor de Ciutadans Javier Copoví ha sol·licitat al regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, que li faça lliurament de tots els informes de les anàlisis d'aigües de les platges de València que s'han realitzat des de setembre de 2018. “Grezzi va assegurar en el Ple que es fan anàlisi de les aigües durant tot l'any. Volem transparència”, ha dit Copoví.

“Les platges són utilitzades pels ciutadans tot l'any i tenen dret a saber l'estat en el qual està l'aigua”, ha afirmat l'edil taronja, que en el ple d'aquesta setmana va demanar informació a temps real sobre l'estat de les nostres platges, salubritat, serveis, qualitat de les aigües, estat de la mar, climatologia i nivells de radiació ultraviolada a través de sistemes telemàtics, de manera accessible i inclusiva.

Copoví ha explicat que la intenció de Ciutadans és que durant tot l'any es conega l'estat de les nostres platges “i no solament durant la temporada de bany, com s'està limitant actualment l'Ajuntament”.

Per a concloure, el regidor de Cs ha dit: “La situació de tancament d'algunes de les nostres platges per la presència de bacteris perillosos per a la salut pública és una mostra clara de la deficiència en la precaució i prevenció de les nostres platges per part de l'Ajuntament i, per això, considerem clau fer públics les anàlisis d'aigües de les nostres platges durant tot l'any”.

Pujar