30 de setembre de 2020 30/9/20

Convocades les ajudes a esportistes d’alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries

Convocades les ajudes a esportistes d’alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries - (foto 1)
  • Ajudes per a esportistes que s’hagen matriculat a la Universitat de València en el curs 2019/2020

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, ha fet públic el programa d'ajudes a esportistes d'alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries. El programa va ser aprovat pel Consell de Govern el passat 24 de juliol i actualment està en tràmits de publicació en el DOGV.

L'objectiu general del programa d'ajudes a esportistes de la Universitat de València és donar suport a esportistes d'alt nivell (que figuren en la relació d'esportistes d'alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), a esportistes d'alt rendiment, a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana (que figuren en la relació d'esportistes d'elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOGV, com a nivell A i nivell B), esportistes d'alt nivell universitari i esportistes que hagen participat en les seleccions universitàries de la Universitat de València en les competicions oficials.

Per poder accedir a les ajudes, la persona sol·licitant ha d'estar matriculada en la Universitat de València en el curs 2019/2020. L’objectiu és que puga compatibilitzar els estudis universitaris amb la pràctica esportiva, basada en entrenaments, concentracions, competicions i altres activitats necessàries per a l'obtenció dels resultats esportius.

Ajudes que s’ofereixen

Les esportistes i els esportistes del programa poden accedir a ajudes econòmiques i/o a una sèrie d'ajudes academicoesportives.

Durada del programa

La durada del programa coincideix amb la del curs acadèmic 2019/2020, d'octubre de 2019 a setembre del 2020. La responsabilitat del seu desenvolupament va a càrrec del director del Servei d’Educació Física i Esports de la UV.

Informació completa del programa (pdf): PROGRAMA D'AJUDA A ESPORTISTES D'ALT NIVELL, ALT RENDIMENT, ELIT I INTEGRANTS DE LES SELECCIONS.

https://www.uv.es/sefe/P.24_PROG_AYUDAS_DEPORTISTAS.pdf

Universitat de València

Universitat de ValènciaEntrar en el especial
Pujar