elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Consulta tots els talls de trànsit de diumenge a València per la Mitja Marató

Consulta tots els talls de trànsit de diumenge a València per la Mitja Marató
  • Al mapa adjunt podràs veure els talls de trànsit i les hores. Afecten les grans vies, el centre, la platja i la zona universitària

Torna la Mitja Marató de València i ho fa amb magnificència. La trenta edició de la cursa popular comptarà amb 13.000 participants i als 21 quilòmetres recorreran pràcticament tota la ciutat de València durant el matí. Les grans vies, el centre, la platja i la zona universitària es veuran afectades per importants talls de trànsit entre les 07.30 i 11.45 hores aproximadament.

Però també hi haurà talls des de dissabte a la vesprada. L'avinguda dels Tarongers des d'on parteix la prova, romandrà tancada des de la vesprada de dissabte.

Itinerari per on discorre la Mitja Marató de València: començarà a l’avinguda dels Tarongers, passarà pels carrers de Luís Peixó, del Marí Blas de Lezo, de la Serradora, d’Eivissa, de Menorca, el passeig de l’Albereda, la plaça d’Europa, l’avinguda de França, la plaça Saragossa, els carrers de Pla del Real, de Sant Pius V, de Trinitat, de Santa Rita, d’Almassora, de l’Argenter Suárez, de Ruaya, de Reus, de Joaquín Ballester, l’avinguda de Pius XII, el pont d’Ademús, la gran via Ferran el Catòlic, la de Ramón y Cajal, els carrers de Jesús, de Guillem de Castro, de Xàtiva, de Colón, l’avinguda de Navarro Reverter, el pont de les Flors, el carrer de Menorca, l’avinguda de les Balears, el carrer de Joan Verdeguer, l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, la plaça de l’Armada Espanyola, de la Reina i l’avinguda dels Tarongers sentit V21.

Carrers tallats per la Mitja Marató de València

Divendres 22 d'octubre

A partir de les 16.00 hores, s'ocuparà la zona d'estacionament de l'avinguda dels Tarongers, entre els carrers Ramon Llull i Ernest Lluch, en sentit cap a la platja, utilitzant un carril de circulació per a la seguretat durant el muntatge de la zona premeta.

Dissabte 23 d'octubre

A partir de les 16.00 hores, es tancarà l'avinguda dels Tarongers en ambdós sentits, des de la rotonda de l'Mirador fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elio i Luís Peixó, per al muntatge dels arcs de sortida i meta. Aquest tancament romandrà vigent fins diumenge que es calcula que s'obrirà cap a les 17.00 hores en el sentit cap a la V-21, i cap a les 19.00 hores en el sentit cap a la platja després de la neteja i retirada dels elements corresponents.

Diumenge 24 d'octubre

  • Els talls a la circulació durant la prova es produiran a partir de les 07.30 hores i l'obertura dels mateixos es farà de forma progressiva d'acord amb el pas dels participants.
  • El tramvia, al seu pas per avinguda dels Tarongers, també tindrà impedida la circulació de 07.20 a 28/09 hores de diumenge mateix.

Alteracions de les línies de l'EMT

  • Amb motiu dels talls a l'trànsit, el diumenge de 7.00 a 12.30 hores les línies de l'EMT alteraran seu servei.
  • A més, el dissabte a partir de les 16.00 hores, amb motiu de les tasques de muntatge, es modificarà lleugerament el recorregut de les línies 18, 40, 71, 93 i 98.
  • Les persones usuàries poden consultar tots aquests desviaments a la web, App i xarxes socials d'EMT València.
Pujar