elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es coneixen més detalls sobre l'ofrena de Falles 2021 al setembre

Es coneixen més detalls sobre l'ofrena de Falles 2021 al setembre
  • Junta Central Fallera es reuneix amb els vestidors per acordar el tipus de flor que portarà cada comissió

Aquest dimecres a la vesprada Junta Central Fallera ha avançat alguns detalls de com serà l'Ofrena de les falles 2021 que se celebraran al setembre. El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, s'ha reunit amb representants del col·lectiu de vestuaris de la Mare de Déu dels Desemparats per analitzar la celebració d'una ofrena floral durant la primera setmana de setembre amb motiu de la programació de diversos actes fallers.

Durant la trobada s'ha coincidit en la necessitat d'adaptar la celebració a l'excepcionalitat de l'acte i del context que l'envolta, amb activitats falleres fora del seu calendari habitual, el que afecta també a l'existència de les flors habituals.

"Aquest any els vestidors faran un treball a la manera antiga, amb un mantell multicolor per què només ens demanen que el tipus de flors no siga el de flor llarga -evitant ara els gladiolos- i que hi haurà una part de flor blanca per la confecció de la part davantera del mantell ", ha explicat Galiana, que ha agraït "l'excepcional predisposició dels vestidors per contribuir a fer la millor ofrena possible en el context actual".

Des de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera es donaran les indicacions dels colors a cada comissió fallera i els suggeriments de les flors més adequades per als rams.

Pujar