23 d’octubre de 2020 23/10/20
ELECCIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2020

Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver

Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 1)
  • Yasmín Espí és de la Falla Tomasos Carlos Cervera i Martina Bellver ve des de la Falla Plaza Lope de Vega

Videos
Coneix a Yasmin Espí, candidata a Fallera Major de València 2020
Coneix a Yasmin Espí, candidata a Fallera Major de València 2020
Videos
Coneix a Martina Bellver, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
Coneix a Martina Bellver, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
MÉS FOTOS
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 2)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 3)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 4)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 5)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 6)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 7)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 8)
Coneixem a Yasmín Espí i a Martina Bellver - (foto 9)

Elperiodic.com tanca l'especial candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València aquest divendres amb les últimes entrevistes a les xiquetes i joves i és el torn de Yasmín Espí i Martina Bellver. Fa uns dies que ambdues van complir un gran somni, el d'entrar a formar part de la Cort d'Honor de les falles 2020, un càrrec honorífic i tota una responsabilitat. Però un altre pot fer-se realitat, el de representar a València en la seua festa més gran i convertir en Falleres Major i Infantil del pròxim any.

És al que aspiren les dos candidates que coneixem aquest divendres. Yasmín Espí és de la Falla Tomasos Carlos Cervera i Martina Bellver ve des de la Falla Plaza Lope de Vega. Ambdues han xarrat amb elperiodic.com per a explicar-nos com han viscut aquestes últimes setmanes i per què somien amb ser falleres majors.

Per a la jove Yasmín tot el que està vivint és aclaparador: “El moment de creuar la cortina a Fonteta i eixir plorant, no em vaig poder contindre de l'emoció”, ens confessa entre riures mentre recorda com va gaudir també de la recepció en el casal.

Per a l'aspirant de la Falla Tomasos rebre la trucada de l'alcalde el pròxim 16 d'octubre seria la culminació d'un camí que porta recorrent tota la vida: “L'any passat mirava les Torres durant la crida i em preguntava com seria estar allà dalt”. Hui, és una realitat. Pots veure l'entrevista completa ACÍ.

Per part seua, la xicoteta Martina Bellver recorda entre riures com van viure el moment de Fonteta: “Totes demanàvem silenci per a escoltar i com més demanàvem, més parlàvem”. Va ser una nit molt especial, també en el casal, ens compta. A més, també ens ha confessat quina és la frase que més li agradaria pronunciar: “Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà”. L'entrevista pots veure-la ACÍ.

Pujar