22 de setembre de 2020 22/9/20

Compromís convida la cantant d'OT Alba Reche per viure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament

Compromís convida la cantant d'OT Alba Reche per viure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís convida la cantant d'OT Alba Reche per viure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament - (foto 2)
  Compromís convida la cantant d'OT Alba Reche per viure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament - (foto 3)

  El Grup Municipal Compromís ha convidat, hui dia 18, la cantant valenciana que ha triomfat en Operación Triunfo, Alba Reche, per viure l'experiència d'una mascletà des del balcó de l'Ajuntament. A més, la cantant ha visitat la falla municipal acompanyada per l'alcalde Joan Ribó i pels regidors i regidores de Compromís a l'Ajuntament de València.

  L'alcalde i líder de Compromís, Joan Ribó, ha explicat que “des de Compromís hem volgut reconèixer a tots i totes les joves que a base d'esforç, treball i talent estan arribant a aconseguir metes i objectius molt importants, mentre trenquen barreres de gènere, estereotips o altres limitacions que hi havia instal·lades a la societat. Els joves valencians estan molt preparats i triomfen en multitud de camps; hui volem dedicar la mascletà a tots i cadascun d'ells i elles”.

  L'alcalde ha posat en valor el paper dels joves en la societat, i ha dit que “són els grans oblidats tant pels partits tradicionals com pels més moderns. Des de Compromís, en canvi, estem convençuts que els joves són el futur i que cal escoltar-los, implicar-los i fer polítiques pensades per a ells. Esta setmana, sense anar més lluny, de la mà de Greta Thunberg, han sigut milers i milers els joves que han eixit al carrer a exigir-nos mesures per lluitar contra el canvi climàtic. I nosaltres sabem que els camins són molt clars i coneguts per la majoria, encara que impliquen canvis no sempre còmodes en les nostres formes de vida. Començant per les formes de moure’ns o també de com ens alimentem. Des de Compromís sí que estem implicats de veritat en estes lluites i volem deixar-ho molt clar”.

  Ribó ha dit que “Alba Reche és una mostra del valor dels nostres joves, però hui volem mostrar el nostre suport a totes i tots els que, cada dia de l'any, es dediquen a les tasques més diverses i que ho fan amb esforç i treball, trencant sostres de vidre o visibilitzant noves maneres de fer les coses amb resultats exemplars que fan avançar i millorar la nostra societat”.

  Alba Reche va estar vivint a València fins abans d'entrar al concurs de talents. A la ciutat estudiava Belles Arts a la Universitat Politècnica i treballava com a cambrera en un local al que va entonar alguna que altra cançó. Va canviar els seus estudis en la UPV per la formació a l'acadèmia on va ser reconeguda des del primer moment pel públic del programa televisiu.

  Falles de València

  Falles de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar