25 de setembre de 2020 25/9/20

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la segona edició de Musaico, organitzat per Berklee València

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la segona edició de Musaico, organitzat per Berklee València - (foto 1)

  La Ciutat de les Arts i les Ciències acull este dissabte, 4 de maig, la segona edició de Musaico, el festival gratuït obert al públic que organitza Berklee València.

  Musaico se celebra en l'Esplanada de l'Assut situada entre el Museu de les Ciències i l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències i s'ha convertit en un reclam perquè els valencians i valencianes disfruten en família d'una jornada de música en directe, activitats infantils, llocs de menjar i una àrea dedicada a entitats que treballen en l'àmbit social i mediambiental. El festival comença a les 11 hores i hi haurà música en directe fins a les 21 hores.

  Este festival eclèctic amb dos escenaris, zona d'oci amb una gran varietat d'activitats per a la família i food trucks. En el musical, les persones assistents poden escoltar una àmplia varietat d'estils des de flamenc o funk, a músiques del mediterrani i latin-jazz interpretades pels alumnes del campus de Berklee València.

  Berklee College of Music a València acull cada any a alumnes que representen a més de 40 països; esta peculiaritat permet que els seus estudiants proposen una experiència com Musaico, en la que desenes de cultures es troben en un mateix lloc per a crear i experimentar amb la música, en sintonia amb la missió de la universitat d'abraçar i fomentar la creativitat, la innovació i l'excel·lència. Este campus és l'únic que la prestigiosa escola de música té fora dels Estats Units.
   

  Pujar