20 de gener de 2021 20/1/21

Ciutadans proposa crear una Secretaria de Joventut en la Junta Central Fallera

Ciutadans proposa crear una Secretaria de Joventut en la Junta Central Fallera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans proposa crear una Secretaria de Joventut en la Junta Central Fallera - (foto 2)

  El grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que proposarà als presidents de falles la constitució d'una Secretaria de Joventut en la Junta Central Fallera, amb la finalitat de tindre una àrea dedicada a emprendre i coordinar accions amb els joves.

  El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha anunciat la proposta, al costat de la regidor Amparo Picó, durant el debat ‘L'evolució del paper dels joves directius en les seues comissions’, organitzat per Ciutadans i celebrat en el casal de la Falla Camí de Barcelona.

  En l'acte, moderat per la regidor de Cs Amparo Picó, han participat diversos presidents i dirigents del món faller, entre ells Pedro Romero i Andrea Peris, President i Vicepresidenta de la falla Camí de Barcelona, Juan José Mas, president de la falla Plaza del Negret iSoraya Vizcaíno, Sotssecretària de la falla Els Generals.

  “Hem d'atorgar més importància a l'opinió dels joves i als seus plantejaments. Per això proposem que puguen prendre decisions en la Secretaria de Joventut de JCF. La Junta Central Fallera no pot viure d'esquena a la festa fallera, ni als joves”, ha declarat el portaveu de Cs, Fernando Giner, qui ha afegit: “hem de deixar als joves prendre iniciatives”.

  El portaveu de Cs ha recordat la necessitat de fer “gestos amigables cap a les falles” i recordat la proposta del seu grup que els busos de l'EMT “foren gratis els dies 16 i 17 de març, les jornades de l'Ofrena de Flores, per a facilitar el desplaçament dels usuaris”.

  Per part seua, la regidora Amparo Picó ha destacat que “el paper dels joves fallers és fonamental per al futur de la festa. Els joves formen part, en la majoria de casos, de les directives de les comissions falleres”.

   

   

  Pujar