17 d’octubre de 2019 17/10/19

Ciutadans presenta els seus candidats per a l'Ajuntament de València

Ciutadans presenta els seus candidats per a l'Ajuntament de València - (foto 1)
  • Fernando Giner, número u de la formació, destaca que la seua voluntat és que València torne a mirar al mar

MÉS FOTOS
Ciutadans presenta els seus candidats per a l'Ajuntament de València - (foto 2)

Aquest dimecres s'ha presentat la llista municipal de Ciutadans per a València. En un acte celebrat a la platja de la Malva-rosa, el seu portaveu i candidat a l'alcaldia, Fernando Giner, ha explicat que el lloc triat per a realitzar l'acte no ha sigut casual: “Hem volgut triar la platja de València perquè és un exemple claríssim de la llum, que és la base de la nostra creativitat”, ha explicat Giner. “El govern populista de Ribó continua concebent una ciutat d'esquena al mar, alguna cosa que Ciutadans pensa canviar. València ha de mirar al mar”, ha afegit.

Al costat de Giner li acompanyaran en la llista Rocío Gil, Narcís Estellés, Rafael Pardo, Amparo Picó, Javier Copoví, María José Miquel, Manolo Camarasa i Chema Bravo. La composició, ha explicat el portaveu de la formació taronja és “molt evident”: “Són persones que vénen del món de l'empresa, que són autònoms, professionals de la creació d'ocupació, perquè el primer repte que té la ciutat és generar ocupació i riquesa.  També comptem amb un altre perfil de professionals que s'encarregaran de redistribuir la riquesa, com Rocío Gil I Javier Copoví”, ha explicat el portaveu de Cs.

Per a concloure, Giner ha dit: “Ens presentem davant els valencians amb tota la il·lusió del món per a defensar València i situar-la en el lloc que mereix”.  Perquè segons ha apuntat, València és la llum i el bressol de la creativitat: “Treballarem duro perquè la ciutat de València siga la capital del Mediterrani”, ha conclòs.

ocultar
Ciutadans presenta els seus candidats per a l'Ajuntament de València
Pujar