21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans exigix agilitzar la cessió del solar que albergarà el centre de salut de Malilla

  El grup municipal Cs en l'Ajuntament de València ha exigit hui agilitzar la cessió de la parcel·la municipal a la Conselleria de Sanitat per a la construcció del nou centre de salut del barri de Malilla.

  El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha criticat: "Al novembre de 2015, el regidor del tripartit Vicent Sarrià va anunciar a l'Associació de Veïns de Malilla la construcció d'un nou centre de salut en el barri i la veritat és que, dos anys i mig després, els veïns continuen esperant".

  Estellés també ha recordat: "Després de la manifestació veïnal de novembre de 2017, el propi Alcalde es va pronunciar assegurant que la cessió del solar per al nou centre de salut de Malilla estaria a final de 2017 i sis mesos després el tripartit seguix sense complir els seus compromisos amb els veïns".

  El regidor de Cs ha denunciat "la demora excessiva en la tramitació de l'expedient per a la cessió de la parcel·la, que està subjecta ara a un nou retard per la necessitat de regularització juridicopatrimonial del sòl i el requeriment per part de Conselleria a l'Ajuntament de dades tècniques i urbanístics".

  "L'execució del centre de salut per part de la Conselleria de Sanitat no serà possible fins que la cessió de la parcel·la de propietat municipal a la Conselleria s'haja efectuat", ha aclarit Estellés.

  "Recordem que, a hores d'ara, els servicis sanitaris en el barri es presten en uns baixos que no complixen unes condicions mínimes i són massa xicotets para a atendre una població de més de 30.000 persones", ha destacat el regidor.

  "El grup municipal Ciutadans ha presentat una moció i nombroses preguntes per a conéixer l'estat de l'expedient i sempre ens hem trobat respostes inconcretes per part del tripartit. No fan més que tirar balons fora", ha explicat Narciso Estellés.

  Per a concloure, el regidor de Ciutadans ha anunciat que Cs sol·licitarà a la Conselleria de Sanitat que aclarisca en quina situació es troba realment l'expedient relatiu a la parcel·la i els terminis previstos per a les licitacions, redacció del projecte, execució i finalització de les obres.

  Pujar