26 de gener de 2020 26/1/20

Ciutadans denuncia retards de huit mesos en l'inici de les obres del Setrill de Marxalenes

  Els regidors del grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Narcís Estellés i Javier Copoví, han denunciat retards de huit mesos en l'inici de les obres del Setrill de Marxalenes.

  El regidor de Ciutadans, Narcís Estellés ha recordat que el Setrill havia d'estar acabada l'anterior legislatura: “La deixadesa de la portaveu socialista, Sandra Gómez, està impedint que Marxalenes tinga un centre de majors”.

  “És lamentable que Sandra Gómez visitara els barris demanant el vot en la campanya i que les seues promeses electorals es retarden sine díe”, ha censurat el regidor de Cs, qui ha insistit que és “una falta de respecte als veïns”.

  Sobre aquest assumpte, el regidor de Cs, Javier Copoví, ha destacat que “el retard en la posada en marxa del Setrill està generant “problemes en cadena en el barri, i especialment en els serveis socials”.Copoví ha recordat que l'edifici ha d'albergar un museu i un centre per a majors, que ara està en un edifici en lloguer al carrer Portugal, “la qual cosa genera una important despesa pública”.

  “Com a conseqüència de la falta de capacitat de gestió d'aquest Consistori, els valencians també estem pagant el lloguer del centre de Serveis Socials del carrer Sarrión”, ha conclòs el regidor de Cs.

  Pujar