21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans denúncia que Fuset obliga als artistes de les Falles Municipals de 2020 a depositar la fiença a l'agost

Ciutadans denúncia que Fuset obliga als artistes de les Falles Municipals de 2020 a depositar la fiença a l'agost - (foto 1)
  • L'edil Amparo Picó demana que es prolongue el termini a primers de setembre

Ciutadans (Cs) ha denunciat que el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha contractat el projecte per a realitzar les Falles de 2020 en ple mes d'agost i, a més, ha instat als artistes fallers a fer front a la garantia en 10 dies hàbils d'aquest mes.

La regidora Amparo Picó ha lamentat la petició de l'edil Fuset per fer-ho en ple mes d'agost. “És una de les obligacions de les bases però, en la nostra opinió, podien haver accelerat la tramitació de l'adjudicació dels contractes per a evitar als artistes fallers haver de vindre a l'ajuntament a l'agost. És un procediment la realització del qual es podia haver fet fa setmanes perquè tots sabem qui seran els artistes fallers des de fa temps”, ha comentat l'edil.

Des de la formació taronja plantegen prolongar el termini de lliurament de la garantia fins a la primera quinzena de setembre tant al Taller de Manolo Martín com a Ceballos&Sanabria. “Considerem que és una petició justa. Els artistes no volen eludir la seua responsabilitat i l'ajuntament ha d'entendre aquesta petició i ser flexible com no ha fet el senyor *Fuset en aquesta ocasió”.

Finalment, l'edil Picó ha emplaçat al regidor de Cultura Festiva a avançar els procediments administratius per a evitar situacions d'aquestes característiques amb la finalitat d'evitar aquestes situacions.

Pujar