29 de setembre de 2020 29/9/20

"Ciutadans demostra que Compromís mentix amb el nou refugi d'animals"

"Ciutadans demostra que Compromís mentix amb el nou refugi d'animals" - (foto 1)

    "El grup municipal de Ciutadans ha demostrat hui que Compromís ha mentit amb el nou refugi d'animals". El regidor de Cs Chema Bravo ha recordat que la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, va dir este diumenge que la parcel·la que va anunciar que albergaria un nou refugi d'animals a Tavernes Blanques estava a 150 metres.

    El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha certificat hui davant de notari que la distància entre la parcel·la i el col·legi Rei en Jaume és de 63,09 metres.

    "La inacció de Compromís amb els animals de la ciutat és evident. Hi ha problemes a curt, mitjà i llarg termini. Les qüestions més urgents, com les ruptures de canonades, es reparen després de la denúncia de Ciutadans. Mentrestant, la seua planificació a mitjà i llarg termini és molt deficitària ja que Gloria Tello desconeix la normativa. Ens diu que no incomplix cap ordenança quan li advertim que incomplix un decret del Consell", ha dit Bravo.

    Respecte el Decret 158/1996, en el que es regula la ubicació de centres zoològics, Bravo ha recordat a Tello que en l'article 4 obliga que estiguen correctament aïllats i sense risc de contagi. "Una distància inferior a 100 metres entre un centre zoològic i un col·legi és insuficient. L'absència d'obstacles entre la parcel·la i el col·legi propiciarà que els sorolls, les olors i els vectors infecciosos arriben fins on estan els xiquets amb la més mínima brisa", ha assegurat Bravo.

    Pujar