elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans demana places i temaris d'oposicions adaptats per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

    El grup municipal Ciutadans en l'Ajuntament de València ha demanat al tripartit que es comprometa a dissenyar un temari d'oposicions especialitzat per a persones amb diversitat funcional intel·lectual i que existisquen en l'Ajuntament de València llocs que puguen ser coberts per persones amb diversitat funcional intelectual,límite/ lleu o moderada, fins que s'aconseguixes el percentatge de 2% en la plantilla total municipal.

    "Las institucions han d'estar compromeses amb la integració real en el món laboral", ha destacat el regidor de Ciutadans Manuel Camarasa, després de presentar una moció al Ple de l'Ajuntament de València, que se celebrarà demà dijous.

    Camarasa ha fet insistència en la "necesidad de que el govern municipal adquirisca el compromís d'aprovar este tipus de concursos públics específics".

    Sobre este assumpte, el regidor de Cs ha explicat que en l'Ajuntament de València treballen aproximadament 5.000 persones, "funcionaris que exercixen la seua labor d'una manera professional i que presten un servici públic d'alta calidad". "Encara que hi ha una xicoteta taca en l'excel·lència que en eixe sentit sempre ha mostrat este consistori, la incorporació de persones amb diversitat funcional intel·lectual a llocs de treball per al desenrotllament del qual són més que aptos", ha afegit.

    Pujar