20 de setembre de 2020 20/9/20

Ciutadans demana comprar enguany els jupetins de protecció que necessiten la Policia Local

  El grup municipal de Ciutadans ha presentat una moció a la comissió de Seguretat Ciutadana en què sol·licita una partida pressupostària per a dotar els agents de la Policia Local de nous jupetins de protecció.

  Per a això, la regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez proposa realitzar un estudi del nombre de jupetins necessaris i una memòria pressupostària del seu cost per a poder comprar-los durant este exercici.i. "Hi ha l'obligació que la Policia Local compte amb els equips de protecció necessaris i l'Ajuntament no se'ls està entregant als agents", ha dit Jiménez.

  En este sentit, ha presentat una segona moció en què sol·licita una auditoria de tots els equips individuals de dotació personal, com ara els auriculars, cascos, ulleres, guants, bótes, etc, en la que es tinga en compte les funcions que realitza cada agent i les seues pròpies característiques físiques.

  "Hi ha moments que la Policia Local té l'aparença de l'exèrcit de Pancho Villa. Es veuen parelles que un porta una gorra nova i l'altre, una vella. Hi ha cascos que tenen 10 anys d'antiguitat quan la vida útil recomanada pel fabricant és de sis anys. Açò suposa sobrepassar més d'un 50% la vida útil d'este equip de protecció, la qual cosa és intolerable", ha dit Jiménez.

  En esta proposta de Ciutadans, l'edil també sol·licita que es retiren tots els equips que es troben caducats "i que siguen substituïts per equips nous".

  Pujar