4 de desembre de 2020 4/12/20

Ciutadans demana a Campillo que ajude a les comissions falleres que pateixen botellons incontrolats

Ciutadans demana a Campillo que ajude a les comissions falleres que pateixen botellons incontrolats - (foto 1)
  • Gil exigeix que “no es repetisquen errors, com en les Falles de 2019” i exigeix a l'Ajuntament “implicació en la neteja del botelló”

El grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que demanarà al regidor Sergi Campillo, en la comissió d'Ecologia Urbana, que ajude a les comissions falleres que pateixen botellons incontrolats.

“L'Ajuntament ha de ser igual d'exigent amb la seua gestió que amb les comissions falleres. Si no és capaç de controlar el botelló ha d'implicar-se en la seua neteja”, ha declarat la regidor de Cs Rocío Gil, qui ha afegit: “Les imatges que es van veure l'any passat a l'entorn de la Llotja, que és Patrimoni de la Humanitat, haurien de fer reflexionar a Sergi Campillo”.

Sobre aquest assumpte, Gil ha recordat que “l'Ajuntament no va complir les seues obligacions fa un any i després l'alcalde va demanar ‘corresponsabilitat’, un gest lamentable quan va ser un clam entre veïns i fallers la inacció del consistori durant aqueixos dies”.

“Els fallers no tenen per què assumir els costos de neteja que es produïsquen, més enllà de les seues zones autoritzades d'activitats”, ha sentenciat la regidor taronja. Per a concloure, Gil ha puntualitzat: “El mínim és que si el botelló es produeix en una zona exterior a la zona d'activitats permesa per les directrius de l'Ajuntament, aquest assumisca els costos de neteja, ajude a les comissions falleres i siga àgil en la tasca”.

Pujar