1 de desembre de 2020 1/12/20

Ciutadans critica els inminentes cambios de Grezzi en l'EMT

    El regidor de Ciutadans (Cs) Narciso Estellés ha criticat els nous canvis de l'EMT que el regidor Grezzi està anunciat en diversos mitjans de comunicació.

    El regidor de Ciutadans, Narciso Estellés ha declarat: "desde juliol de 2016, en dos anys es van a dur a terme tres reestructuracions de línies d'EMT. En tan poc període de temps és muy poco probable que s'assumisquen bé els canvis pels ciutadans. Grezzi porta als valencianos caos, confusió i nuevo lío". "Entre intercanviadors, fusions de línies, llançadores elèctriques i talls de carrers no hi haurà qui s'aclare", ha lamentat.

    Estellés ha criticat que de "nou s'estiguen preparant canvis de línies sense comptar amb el consens veïnal i que l'oposició, i més sent conseller d'EMT, tampoco se m'ha informado Hay una absoluta falta de transparència per part de Grezzi i de la dirección d'EMT. Vam estar en l'últim consell anterior a què impugnem preguntant pels canvis de línies i no ens van donar cap informació. També per escrit he formulat preguntes respecte d'això, i no se'ns dóna cap detall dels canvis, i no obstant això pel que es llig està ya todo definit i concretado ha explicat".

    Pujar