21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans censura el "desinterés" de Tello pel refugi d'animals de Benimànet

Ciutadans censura el "desinterés" de Tello pel refugi d'animals de Benimànet - (foto 1)
  • Rocío Gil critica que la responsable de Benestar Animal “obligue la protectora a gestionar el recinte en condicions d'extrema precarietat”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha censurat el desinterés de la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, pel refugi d'animals de Benimàmet. “La protectora està afrontant la gestió d'aquest servei municipal gràcies a voluntaris i donatius de particulars”, ha declarat la regidora de Cs, Rocío Gil.

Gil ha criticat que Tello obligue la protectora a gestionar el recinte “en condicions d'extrema precarietat” i ha recordat que “Benestar Animal va traure a concurs, en 2017, la gestió del recinte amb un plec impossible que va provocar que aquest quedara desert”.

“L'equip de govern ha d'aclarir què és el que vol per al refugi de Benimàmet i si s'han iniciat els tràmits per a la construcció del Centre d'Acolliment d'Animals Domèstics en l'horta, com van anunciar uns mesos abans de les eleccions”, ha manifestat Rocío Gil. ”També esperem una explicació sobre si existeix algun avanç del centre intermunicipal en col·laboració amb Torrent”, ha afegit. 

Per a concloure, Gil ha exigit al Consistori solucionar “de manera urgent” la situació de precarietat que pateix el refugi de Benimàmet. “Els animals no poden esperar a ser traslladats a un altre centre”, ha dit. 

 

Pujar