22 de setembre de 2020 22/9/20

Ciutadans alerta de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat

Ciutadans alerta de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans alerta de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat - (foto 2)
  Ciutadans alerta de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat - (foto 3)
  Ciutadans alerta de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat - (foto 4)

  Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València ha alertat hui de la falta d'il·luminació en la via pública en nombrosos carrers de la ciutat, en concret als voltants de l'avinguda d'Aragó, en el carrer General Gil i Dolz, carrer Finlàndia i carrer Alginet, així com en zones de la Cruz Coberta i el Marítim. El regidor de Ciutadans Manuel Camarasa ha fet hui esta denúncia després de rebre nombroses queixes dels veïns de diferents carrers. “Els veïns manifesten sentir-se insegurs a l'arribar o eixir de casa de nit”, ha dit.

  “Els veïns ens transmeten la seua incomoditat i preocupació per una situació que s'està prolongant ja massa temps”, ha declarat el regidor Manuel Camarasa, el qual ha afegit que “desde Ciutadans volem saber a què respon que els fanals estiguen apagades i els carrers a fosques”.

  En esta línia, Camarasa, el qual compta amb nombrós material gràfic al respecte, ha explicat que “davant les recents declaracions del tripartit sobre l'estalvi energètic, provocat per la nova gestió de l'enllumenat de la ciutat de València, hem sol·licitat al regidor Sergi Campillo documentació que avale estes declaracions i quin cost té per a les veïns”.

  En concret el regidor de Ciutadans ha demanat a Campillo la documentació següent: Horaris actuals de l'encesa de l'enllumenat públic al llarg d'enguany, tenint en compte els canvis horaris. Horari dels anys 2015, 2016 i 2017 de l'encesa de l'enllumenat públic. Còpia de l'informe tècnic que fonamenta la conveniència de dites horàries. Còpia de l'informe tècnic que fonamenta l'apagat del 50% dels punts de llum de les places, carrers i avingudes del terme municipal de València. Còpia de l'informe tècnic que quantifique qual és l'estalvi econòmic que suposa a les arques municipals el canvi de peretes al sistema de LED. Còpia de l'informe tècnic que quantifique l'estalvi que suposa el model actual d'encendre alternativament, un sí i un no, els punts de l'enllumenat públic. A més que criteris tècnics o polítics han guiat a l'equip de govern per a l'aplicació de l'encesa alternatiu dels punts de l'enllumenat públic diferents en cada zona de la ciutat.

  Pujar