26 de setembre de 2020 26/9/20

Ciutadans acusa al tripartit de negar-se a agilitzar les ajudes als clubs esportius

  El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València Manuel Camarasa hi ha acusat al tripartit de falta de voluntat per a millorar les condicions de funcionament dels clubs esportius de la ciutat per desestimar una moció presentada en la Comissió de Desenrotllament Humà.

  El regidor Camarasa ha afirmat: “El nostre objectiu amb la moció era, i és ben clar, implantar un model de concessió d'ajudes eficaces i ràpid per a avançar un percentatge de les ajudes als clubs esportius a primers d'any de tal forma que no estiguen ofegats en el seu desenrotllament de les activitats. Una part de les ajudes s'han de concedir en el primer trimestre de l'any i després justificar. En cas de no fer-se penalitzar i sí es fa concedir la resta”.

  L'edil ha explicat: “És notòria l'asfíxia a desenes i desenes de clubs esportius perquè encara se'ls deu tota l'ajuda concedida de 2016 i la de 2017. La regidora d'Esports argumenta que es deu a una fallada informàtic però ja tarden molts mesos a esmenar-ho. Li demanem a la delegada d'Esports més agilitat en la convocatòria de les subvencions a primers de gener i concedir-les al març. Els clubs no poden suportar eixa demora”.

  Camarasa ha manifestat que “en compte de facilitar la labor als clubs li'ls dificulta. Tots sabem el treball dels esportistes però també de l'esforç dels components de les directives, els que, en molts casos són familiars i aporten diners de la seua butxaca per a la subsistència del club. Em consta del retard en l'abonament de subvencions de l'any passat i les d'este seguixen sense arribar”.

   

  Pujar