8 de desembre de 2019 8/12/19

Ciudadanos insta Ribó i Grezzi a "resoldre el caos de la mobilitat"

  El grup municipal de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València ha presentat una moció al Ple del consistori en què denúncia el caos en la mobilitat en la ciutat de València. "La dupla Ribó-Grezzi ens ha portat a esta situació de caos. Ho han fet comptant amb l'aval, com sempre, de la resta de regidors del tripartit. Des de Ciutadans urgim als responsables d'esta situació a posar solucions d'urgència", ha dit el regidor Narciso Estellés.

  El regidor de Cs ha fet insistència en els dotze assumptes capitals que cal solucionar a València urgentment en matèria de mobilitat. "Els embossos continus, els pròxims canvis de línies d'EMT, les freqüències d'EMT i les espera en les parades, l'absència d'aparcaments d'interconnexió, la mobilitat en el centre de la ciutat, la guerra de les places, la pèssima gestió de la bicicleta, el transport metropolità nocturn de caps de setmana i l'aparcament nocturn, l'absència del diàleg amb associacions, les noves ordenances i plans de seguretat que no arriben, l'accessibilitat universal fora del termini legal i les infraestructures de transport com el problema amb els tallers de la T2", són els dotze assumptes assenyalats Narciso Estellés.

  Respecte d'això de les necessàries solucions urgents en mobilitat, Estellés ha dit: "Si Grezzi no és capaç d'aportar solucions a estos dotze punts en el Ple, serà Ciutadans qui se les posarà sobre la taula, demostrant una vegada més que nosaltres sí que tenim pla per a València". El regidor de Cs també ha recordat que "el caos en la mobilitat no ha sigut denunciat només per Ciutadans sinó inclús també per la Federació d'Associacions de Veïns i per moltes entitats d'esta la ciutat al llarg d'esta legislatura".

  Per a finalitzar, Narciso Estellés ha dit: "Valencia ha d'aspirar a ser una ciutat molt més oberta als seus ciutadans i al món i molt més còmoda al seu dia a dia. Amb esta política de mobilitat insostenible és impossible que València siga una ciutat còmoda i que els valencians s'assenten a gust en la seua ciutat, ja que estem sotmesos diàriament a un injust caos, gràcies a Grezzi, Ribó i quinze regidors més de Compromís, Podem i PSPV".

  ocultar
  Ciudadanos insta Ribó i Grezzi a "resoldre el caos de la mobilitat"
  Pujar