17 de gener de 2021 17/1/21

Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla

Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 1)
  • El ‘utillero’ més volgut del futbol espanyol serà incinerat hui davant la multitud d'homenatges i agraïments públics rebuts

MÉS FOTOS
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 2)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 3)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 4)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 5)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 6)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 7)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 8)
Les cendres de ‘Españeta’ descansaran eternament al Camp de Mestalla - (foto 9)

La mort de Bernardo España Edo, més conegut com 'Españeta', ha commocionat a tot el valencianisme des d'ahir.

Als seus 82 anys d'edat i després de romandre en la centenària història del València CF durant 55 anys, el ‘utillero’ més reconegut i llorejat del futbol espanyol serà incinerat durant el dia de hui al costat de la samarreta del seu benvolgut equip.

La història d'aquest regal parteix tan sols deu dies arrere de la seua defunció, quan el seu gran amic Ricardo Arias li la va entregar en mà i es van fondre en una emotiva abraçada.

Hui, poc més de deu dies després, Arias recorda molt emocionat aquest moment, tant que la samarreta descansarà amb ‘Españeta’ per sempre, ja que serà incinerat al costat d'ella i al costat dels quals han sigut els seus colors al llarg de la seua vida.

Les cendres de la llegenda valencianista descansaran per sempre al Camp de Mestalla, tal com ha confirmat el club valencianista en un comunicat oficial.

Escampar les cendres de ‘Españeta’ a Mestalla és complir el desig que ell mateix tenia, ja que sempre ha afirmat que “jo he nascut per a viure i morir pel València CF”.

Aquest forma part d'un dels diversos homenatges que el ‘utillero’ rebrà per part del club, encara que no estan definits ni tenen data d'execució.

Durant tota la vesprada d'ahir diversos representants de l'entitat che, encapçalats pel president, van acudir al tanatori per a fer costat a la família de ‘Españeta’.

A més, en la porta número 12 de Mestalla l'afició ha improvisat un altar en memòria de l'enyorat ‘utillero’ en el qual han depositat rams de flors, corones i diverses pancartes recordant la seua memòria i el molt que va fer pel club.

L'allau de missatges en homenatge a ‘Españeta’ ha sigut recurrent durant la jornada d'ahir i de hui, amb moltes cares reconegudes del món de l'esport enaltint la seua figura, a més de les condolences emeses per tots els clubs de futbol espanyols.

‘Españeta’, el València CF i Mestalla estaran lligats per sempre.

Pujar