26 de novembre de 2020 26/11/20

La cavalcada de les Magues de Gener recorrerà els carrers de València este diumenge

    La Societat Coral el Micalet ultima els preparatius per celebrar la Cavalcada de les Magues de Gener pels carrers de València, demà diumenge 12 de gener de 2020 a partir de les 11.30h. Aquesta serà la cinquena edició d'aquesta expressió cívica, festiva i multicultural, destinada als xiquets i xiquetes, que celebra el solstici d'hivern. 

    Les dones que encarnaran a les Magues de Gener aquest any són la periodista i exdiputada, Llum Quiñonero (Llibertat); la professora d'anglès i sindicalista, Beatriu Cardona (Igualtat); i la professora i ecologista, Lucrecia Manzanares (Fraternitat-Sororidad). Aquest any les varetes màgiques que portaran estaran rematades amb hortalisses com a metàfora de la defensa de la comarca de L’Horta.

    La societat musical convoca a la ciutadania a aquesta cavalcada, amb grups de dolçaina i tabal, batukades, muixerangues, grups de dansa, bandes de música, formacions musicals, gegants i cabuts, animadors, associacions, institucions... a participar en aquesta desfilada laica en el que la col·laboració solidària i altruista de més de 48 organitzacions culturals de diverses comarques omplirà els carrers d'alegria i color, i que en anys anteriors va ser molt bé acollida pels xiquets.

    La cavalcada tindrà el mateix recorregut que en anys precedents: començarà en el Parterre seguirà pels carrers de la Pau i Sant Vicent fins arribar a la plaça de l'Ajuntament on finalitzarà després d'uns breus discursos de les Magues de Gener des de la balconada del consistori. L'actuació d'Al Tall i del grup d'albaes Pignatelli serà una de les grans novetats d'aquesta edició quan finalitze aquesta desfilada festiva.

    Pujar