elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Carla Juliá: "Sóc de dos comissions perquè m'apassionen les Falles"

Entrevista amb Carla Juliá Fernández, candidata a Fallera Major de València 2022
Entrevista amb Carla Juliá Fernández, candidata a Fallera Major de València 2022
  • Entrevista a la candidata a Fallera Major de València 2022 i fallera de dues comissions: Quart Palomar i Barraca Travessia Església de l'Rosari

MÉS FOTOS
Carla Juliá: "Sóc de dos comissions perquè m'apassionen les Falles" - (foto 2)
Carla Juliá: "Sóc de dos comissions perquè m'apassionen les Falles" - (foto 3)
Carla Juliá: "Sóc de dos comissions perquè m'apassionen les Falles" - (foto 4)
Carla Juliá: "Sóc de dos comissions perquè m'apassionen les Falles" - (foto 5)

Elperiodic.com continua amb les entrevistes a les candidates a Fallera Major de València 2022 i en aquesta ocasió coneixem a una candidata molt especial. Ella és Carla Julià Fernandez i és, ni més ni menys, que fallera en dues comissions: la de Barraca Travessia Església del Rosari, la seua falla de tota la vida i de barri en què viu, i de la falla Quart Palomar, on ha sigut Fallera Major.

En aquesta entrevista amb elperiodic.com ens explica com ha acabat sent de dues falles i com ho disfruta: "És fantàstic perquè puc disfrutar de les dues. A casa som molt fallers, sobretot la meua germana i jo, i estem molt contents per haver arribat fins ací".

Carla té dos passions, a més de la falla: els xiquets. És mestra i en el seu temps lliure li encanta llegir, passar temps amb la família i viatjar amb les seues amigues.

Què és per a ella la figura de la Fallera Major de València?: "Honor i el respecte més gran cap a la nostra festa". Carla considera que podria ser Fallera Major de València per les seues ganes de demostrar a la ciutat com viu la festa i les ganes que té d'aprendre d'ella.

Pujar