elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Carla Colprim: "Les Falles formen part de la teua essència com a persona i t'aporten molts valors"

Entrevista amb Carla Colprim Martínez, candidata a Fallera Major de València 2022
Entrevista amb Carla Colprim Martínez, candidata a Fallera Major de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major de València 2022 i fallera de la comissió Doctor Olóriz Fabián i Fur

MÉS FOTOS
Carla Colprim: "Les Falles formen part de la teua essència com a persona i t'aporten molts valors" - (foto 2)
Carla Colprim: "Les Falles formen part de la teua essència com a persona i t'aporten molts valors" - (foto 3)
Carla Colprim: "Les Falles formen part de la teua essència com a persona i t'aporten molts valors" - (foto 4)
Carla Colprim: "Les Falles formen part de la teua essència com a persona i t'aporten molts valors" - (foto 5)

Carla Colprim Martínez és una jove de 27 anys, analista de control de qualitat en el laboratori d'R + D PTS de Paterna i, a més, és candidata a Fallera Major de València 2022. Elperiodic.com està entrevistant totes les candidates a representar les falles el proper any i en aquest cas ens trobem amb la fallera de la comissió Doctor Olóriz Arquebisbe Fabián i Fur.

Carla considera les falles com una forma de vida: "Formen part de la teua essència com a persona, t'afegeix molts valors i et fa disfrutar de la vida d'una manera diferent". En aquesta mateixa línia, la jove considera que els fallers han donat exemple a tot el món en aquests temps de pandèmia: "Hem sabut gestionar i portar bé el fet que et cancel·len una festa, acceptant, sent compromesos, cívics i coherents".

Sobre la possibilitat de canviar alguns actes fallers, Carla Comprim no és partidària de canviar res en concret però sí de adaptar-lo a l'escenari en el qual ens trobem: "Hem recuperat coses que abans tenien potser menys valor, com els dinars o la col·laboració conjunta, organitzar-se ... coses que quan les falles es desenvolupen amb normalitat passen més desapercebudes. Per això crec que aquestes falles de setembre han estat molt dignes i les més especials que hem viscut".

Per aquesta jove compromesa amb la festa la figura de la Fallera Major de València ha de ser molt humil responsable, viure per a la festa i ser molt propera: "Jo em considere una persona molt perseverant, propera i disfrute dels xicotets detalls que et deixa la festa".

Pujar