elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El betlem del Saló de Cristall es pot visitar des d’este dissabte

El betlem del Saló de Cristall es pot visitar des d’este dissabte

    El betlem municipal es pot visitar des de demà dissabte fins el 4 de gener al Saló de Cristall de l’Ajuntament. Els dies laborables romandrà obert des de les 8.30 a les 19.30 hores, i els caps de setmana l’horari de visita comença a les 10 hores. El 24 de desembre tancarà a les 15 hores, i els dies 25 i 31 de desembre i l’1 de gener no estarà obert. El pessebre forma part de la campanya d'activitats que el consistori du a terme durant estes festes i que també inclou un recital de Nadal el dia 27 en el Saló de Cristall.

    D’altra banda, el betlem a grandària natural que s’instal·lava a la plaça de la Reina, enguany s’ha traslladat a la zona per a vianants de la plaça de Sant Agustí a causa de les obres, on estarà exposat fins el 7 de gener. Pel que fa al Recital de Nadales, es realitza en diferents punts de la ciutat, especialment en mercats, amb l’objectiu de potenciar el consum i el comerç local, mentre que el dia 27 tindrà lloc al Saló de Cristall.

    El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha fet una crida a la ciutadania per “celebrar el Nadal amb el màxim compromís, primer que tot, en la seguretat i la salut de totes i tots, i a continuació, de tot el programa divers i segur que hem plantejat des de l’Ajuntament amb propostes com estos dos naixements, però també amb la visita de la missatgera Caterina o de les rondes de nadales a molts punts dels nostres barris i pobles, amb una nova edició d’Expojove, amb les campanades infantils el dia de Cap d’Any o amb la cavalcada de Reis”.

     

    Pujar